Hannibalin videoharjoittelut

Liitä tänne ajokuvat
bairanbokkeri
Nyyppä
Viestit: 7
Liittynyt: To 22.07.2021 22:35
Paikkakunta: Karkkila

Hannibalin videoharjoittelut

Viesti Kirjoittaja bairanbokkeri »

Dodiin, kokeillaas sitten vähän harjoitella kuvaamista samalla kun käy ajelemassa traileilla.

Tuo vähän uutta kulmaa koko harrastukseen könytä eestaas samaa 100m matkaa ja ihmetellä kamerakulmia sekä mitenkä sitä ohjainta nyt käpistelläänkään yhdellä kädellä.

Pisepise
Legendaarinen!
Viestit: 2327
Liittynyt: Su 26.12.2010 21:26
Paikkakunta: Kotka

Re: Hannibalin videoharjoittelut

Viesti Kirjoittaja Pisepise »

Hienoa että teit jutun tänne myös! Löysinkin sinun ekan scx6 videon... (sattuneesta syystä tälle hetkellä tunnen kaikki "axial scx6" videot :D )

Kivaa maastoa, hyvä video. Etenkin kuvakulmat missä kamera edessä alhaalla ja jeeppi ajaa ylöspäin mäkeä kameraa kohti olivat herkullisia. Näitä scx6 videoita katsellessa yleisesti meinaa unohtua se että nämä autot on järkyttävän paljon isompia kuin 1:10 autot. Sikäli hyvää että mielestäni näitä isoja autoja on helpompi kuvata ja lehdet, havunneulaset, sekä ruohotuput eivät eivät tunnu niin herkästi pilaavan illuusiota että nämä ovat kuitenkin "pikkuautoja" verratuna oikeisiin.

Eikö olekkin erikoista että pikkuauto harrastuksen myötä alat katselemaan metsää ja maastoa aivan eri näkökulmasta, saati minkälaisessa maastossa olisi hieno tehdä videoita. Pikku vinkki, youtubessa on kuitenkin vielä suhteellisen vähän scx6 videoita jonka takia ihmiset löytävät helpommin videosi youtube haulla kun auton merkki ja malli löytyvät otsikosta. Laita videon otsikkoon aina Axial SCX6 Jeep ainakin ja sitten mitä tekee ja missä esim. Axial SCX6 Jeep Jlu offroad trail.

Esimerkiksi tänä syksynä olen hakenut paljon videoita Cross RC XT4 haulla, tätä uutta autoa ei millään muulla haulla tavoita. Ja sama kun olen yrittänyt etsiä päivittäin uusia Scx6 Trail Honcho videoita, niin aika vähän niitä tupsahtelee... vielä.

Tämä nyt oli vain minun kommentti, muistutan että jokainen saa tehdä minkälaisia videoita haluaa ja minusta on vain hienoa kun joku innostuu ajovideoiden tekemisestä. Vaikkei ne ikinä tulisi suosituiksi, on kuitenkin muisto omasta harrastamisesta :)
bairanbokkeri
Nyyppä
Viestit: 7
Liittynyt: To 22.07.2021 22:35
Paikkakunta: Karkkila

Re: Hannibalin videoharjoittelut

Viesti Kirjoittaja bairanbokkeri »

Kiitoksia kauniista sanoista, pitkä on matka vielä opetellesssa editointia ja kuvaamista mutta hauskaahan tämä on.

Siinä missä normaalisti tuon reilun sadan metrin matkan olisi ajellut muutamassa minuutissa, niin kameroilla kikkaillessa ja kuvakulmia etsiessä meneekin äkkiä yli pari tuntia mikä ei ollenkaan huono juttu kun saa pari harrastusta yhdistettyä.

Omalla tavallaan tuo kutosen kuvaaminen on helpompaa juu, kun ei tarvitse mennä kuin enduropolulle josta löytyy kivikkoa ja suhteellisen kapea väylä missä kulkea, näyttää omaan silmään enemmän skaalaan sopivalta kun mennä peruskokoisella jolloin tilaa löytyykin vaikka kuinka.

Sitten taas, kutonen puksuttaa vastaantulevien esteiden yli sen kummemmin ihmettelemättä kun taas kympillä tulisi ongelmia, sitä vieläkin katselee vähän sillä silmällä maastoa ja reittejä mistä menisi kympillä.

Hyvä idea nuo youtubeen liittyvät jutut, pistetäänpäs muutokset samantein tuotantoon.
Vastaa Viestiin