Yksi hidas väkerrys vain.

Eipä heti uskoisi, mutta esim. Revosta on tehty kelpo crawleri.
Avatar
Beahkit
Legendaarinen!
Viestit: 563
Liittynyt: To 26.08.2021 23:22
Paikkakunta: Pirkkapurkinmaa.
Viesti:

Yksi hidas väkerrys vain.

Viesti Kirjoittaja Beahkit »

Sain haalittua minusta hienon rungon jonka taitavampi harrastaja on suunnitellut ja teettänyt ulkomailla. En tiedä miksikä se luokitellaan mutta tuskin niin kauaksi jostain lcg tai perskahommista tyyliltään jää.

Kuva

Omiin silmiin erikoinen vänkyrä alumiinilevystä tehtynä kun en tiiä kuin nämä yleiset suorempilinjaset C profiiliset normaalit scx/element/trx aisat. Mukana tulee ainakin Bowhousen skidi joka on rungossa kallistettuna, sekä saman firman akkuteline jos oikein ymmärsin.

Lisäksi tähän on haalittu käytettyä ja vähän uuttakin osaa alkajaisiksi;

-Element Stealth X vaihteisto.

-5347 linkinpäitä+m4 tankoo+putkea linkkien tekoon.

-AR60 akselipari + jokin paremmin kääntyvä etuvetariasia.

-Satsi 90mm iskareita umg10:stä.

-Muutama metallikartaani ja Wild Boar kartaanit, näistä saanen oivan kombon koottua autoon.

Sähköistä ei ole vielä mitään ideaa mutta eiköhän ne tule oleen jotain tylsää harjamoottoria erillisellä noparilla ja servo samaa rataa jokin matalan profiilin, välimallin jätkä henkinen 25-30kg vestiivis, rautasin rattahin ja luulen että se saa kodin akselin päältä ellei jokin pakota sitä runkoon laittaan, esim kartaanilinjat ja linkit. Ei kyllä yhtään innostelisi panhardia kyhätä mutta jos pakko on niin sitten se on pakko.

Koristakaan ei ole varmuutta mutta akseliväli ehkä hahmoontuu sinne 330mm tienoille tasapainottaan edes hiukan leveitä akseleita jotka 313mm akselivälillä vois pistää auton näyttään liika leviältä. Mutta kattoo ny, leveä 1:10 korihan se sais olla mutta niitei taida montaa olla tyrkyllä. Josko saapi ne renkaat jäädä kyllä korin ulkopuolellekin, etenkin kun Power Wagonitkin minua miellyttää, eikä tätä projektia mitkään säännöt rajoita.

Jotenkin mielikuvitus piirtää päässäni runkoon isoja renkaita, kera melko pohjissa uivan jousituksen kanssa niin että maavaran määrää lähinnä renkaiten säde, muuton jouset ois liki pohjassa. Mutta tämä on vain ulkonäkömieltymys ja korin mukaan sekin muuttuu äkkiä. Ns. Cheater rigienkin huomaan usein miellyttävä silimää kuten tekee belly draggeritkin.

No mutta, postaan tänne jotain kuvaa ja sanaa jahka jotain konkreettista saan aikaiseksi. Mieluusti luen vinkkejä konkareilta.

Tämä allaoleva ilmo liittyy osittain tähän topikkiin:

viewtopic.php?f=50&t=12628&p=112874#p112874
KK E&UA

Erimielinen kuin samanmieliset.

Offroad ON muutakin kuin rock crawlingia, ookko tiänny?
Avatar
Beahkit
Legendaarinen!
Viestit: 563
Liittynyt: To 26.08.2021 23:22
Paikkakunta: Pirkkapurkinmaa.
Viesti:

Re: Yksi hidas väkerrys vain.

Viesti Kirjoittaja Beahkit »

Kuva

Kovakoripisteet haltuun? :)
KK E&UA

Erimielinen kuin samanmieliset.

Offroad ON muutakin kuin rock crawlingia, ookko tiänny?
Vastaa Viestiin