Haastattelu, osana kurssia

Tänne kaikki mikä ei liity aiheeseen, hyvän maun rajoissa sitten...
Sami K
Nyyppä
Viestit: 2
Liittynyt: Ma 14.09.2020 19:03

Haastattelu, osana kurssia

Viesti Kirjoittaja Sami K »

Hei,

Olen Aalto-yliopiston opiskelija. Osana kurssia 'Product Analysis', viimeisimmässä harjoituksessa meidän kuuluu haastatella henkilöä, joka oletettavasti kuuluisi jonkin tuotteen käyttäjiin tai asiakkaisiin. Todellinen asiakkuus ei ole tärkeää, kunhan henkilö kuuluu tuotteen miellettyyn asiakaskuntaan. Meidän ryhmälle annettiin tutkittavaksi tuotteeksi RC-auto, ja ensimmäinen mielikuva meillä luonnollisesti oli oma lapsuutemme, sekä että pojat olisivat kiinnostuneempia autoista kuin tytöt. Valitettavasti omassa lähipiirissäni ei ole ainuttakaan 5-12-vuotiasta poikaa. Tiedustelisin, olisiko ketään 5 - 12-vuotiasta poikaa, jota voisi haastatella? Haastattelun voi vallan mainiosti suorittaa myös puhelimitse tai videohaastatteluna.

Sami Kautto
neruda
Vanhempi jäsen
Viestit: 499
Liittynyt: Ti 31.03.2015 14:34

Re: Haastattelu, osana kurssia

Viesti Kirjoittaja neruda »

Mielletty käyttäjäkunta 5-12 v. Tällä sivustolla todellinen 30v? eteenpäin 😂 Ja yleensä ottaen näissä kalliimman pään laitteissa käyttäjät selvästi aikuisia. Jos mukana lapsia, niin tulee sitten yleensä vanhemman harrastuksen myötä. Prisman/markettien rc:t sitten enemmän niitä mitä pienelle lapselle ostetaan synttäri/joululahjaksi kun ei haluta laittaa autoon satoja euroja.

Itsellä 6v poika, 9v tyttö ja 11v poika, jotka kyllä mielellään ajelee näillä, mutta minä taidan olla se innokkain harrastaja talossa 😁
Sami K
Nyyppä
Viestit: 2
Liittynyt: Ma 14.09.2020 19:03

Re: Haastattelu, osana kurssia

Viesti Kirjoittaja Sami K »

Hei neruda,

Kiitos vastauksesta. Juu, arvelinkin että tämä sivusto on enemmän aikuisille harrastajille. Mutta myös arvelin että kyseisen yhteisön jälkipolvikin voisi olla kiinnostunut RC autoista. Enkä selvästikään erehtynyt :)

Mutta siis, järjestetäänkö haastattelu?

Sami Kautto
Vastaa Viestiin