HPI Venture Toyota FJ Cruiser

1,9" tai 1,55" renkailla varustetut skaala-autot
halme
Legendaarinen!
Viestit: 905
Liittynyt: Ma 23.06.2014 08:07
Paikkakunta: Hämeenlinna

Re: HPI Venture Toyota FJ Cruiser

Viesti Kirjoittaja halme » Ti 06.02.2018 11:20

Kikko kirjoitti:
Su 04.02.2018 23:06
Mitäs tälle kuuluu? Kauhee kuume olis hommata tällainen, mutta kannattaako ekaksi scale autoksi tai ylipäätään?
Kiitos kysymästä ihan hyvää :) Olen madaltanut autoa iskareista 8mm lisäämällä pienet pätkät kutistesukkaa iskareiden männän alle. Iskareissa oli kuin olikin öljyt sisällä ja paketti vaikutti hyvin tiivistetyltä kolmine o-renkaineen ja muovirengastiivisteineen. Vaihdon myös servon (itse ostan mieluummin yhden laatuservon vuodessa kuin epävarman kiinalaisen kolmesti mutta ymmärrän toki edullisen hinnan houkuttelevuusulottuvuuden) Savöxin 20kg vedenpitävään vaikka vanha (ja voimaton) ihan ehjä vielä olikin. Etupuskuria vedin myös sisään reilun sentin verran.

Ensiautoksihan tämä on mitä parhain valinta! Halvempiakin vaihtoehtoja toki on mutta tässä ainakin perusasiat ovat enemmän kuin kunnossa ja ajamaan pääsee tosiaan heti kun vaan saa akun paikoilleen. Servon- sekä renkaidenvaihto on edessä lähes kaikissa RTR-vehkeissä merkistä riippumatta.

Jämäkkä ja ennenkaikkea laadukas paketti tämä auto kyllä on, mistään kohti hypisteltynä ei tule sellaista "onpas tämä vähän rimpula" oloa. Klappia ei tunnu missäänpäin autoa. Ainoat miinukset mitä keksin ovat nämä RTR-laitteiden perisynnit eli kehno servo sekä liian kovat renkaat. Muoviset alalinkit tuntuvat vähän pehmeiltä mutta en kyllä keksi mitään syytä mikseivät ne kestäisi useampaakin ajokertaa.

halme
Legendaarinen!
Viestit: 905
Liittynyt: Ma 23.06.2014 08:07
Paikkakunta: Hämeenlinna

Re: HPI Venture Toyota FJ Cruiser

Viesti Kirjoittaja halme » Ke 13.06.2018 10:29

Käytiin vähän pöllyttää Hirvilammen RC-puiston lähimaastoissa. Tykkään kyllä tästä autosta. Selkeä peli ja toimii hienosti. Mukavaa kun on edes yksi auto jonka voi vaan napata kainaloon ilman että tarvitsee käydä jokaista ruuvia lukitteen kanssa läpi ja liimailla irronneet ikkunat takaisin paikoilleen. Vaikka onhan siinäkin tietysti oma hohtonsa ;) Talvella onnistuin rikkomaan muovisen C-hubin kun tulin alas vähän turhan korkealta ja kovaa. Pakkanen ja muovi eivät oikein rokkaa yhdessä. Suomesta varaosia ei saanut mutta Wheelspin Models toimitti osat edullisesti ja ennenkaikkea ripeästi!

Kuva

Renkaina 1.55" Pitbullin AT/T Growlerit ja vanteina RC4WD OEM Stamped Steel White 1.55"

Moti
Vanhempi jäsen
Viestit: 254
Liittynyt: Ke 18.03.2015 22:05

Re: HPI Venture Toyota FJ Cruiser

Viesti Kirjoittaja Moti » Ke 13.06.2018 11:42

Tätä autoa oli kiva hypistellä livenä ja kyllä se kaikin puolin vaikutti ajavan asiansa siinä missä muutkin kulkineet. Ehdottomasti kyllä pääsee siihen joukkoon, joka voisi hyvinkin olla vaihtoehto itselläkin.

Toyotan designeria en edelleenkään ymmärrä, mutta onhan tuo semmoinen mukavan pyöreä :D

Vastaa Viestiin