Sivu 1/1

Mad Forcesta crawleri

Lähetetty: Su 01.09.2019 19:17
Kirjoittaja HonXu
Paketissa luki "readyset" mutta eihän sen kuulu niin mennä. Hetken jo ollut suunnitelmissa tehdä Mad Forcen akseleista crawleri ja nyt olisi jotain konkreettista esitellä. Raakilehan tämä vielä on mutta on sekin jo alku. Viimeviikolla saapui Gmade Stealth v1? runko(kiitos sen myyneelle foorumilaiselle) ja nyt piti ensimmäiset sommittelut laittaa kasaan. Tilasin projektin alkuvaiheilla Kyoshon oman nelilinkkisarja joista kiinnikkeet ja alalinkit on tähän mennessä hyväksytty rojektiin mukaan. Renkaina 1/5 Bow tiet mallia eturengas, vanteena Baja 5b:n kiekot ja Savagen adapterihexillä kiini madin omiin akseleihin. Largescale servo vaikuttaa jytkylle, mutta ei kuitenkaan liian. Laatikkona on E-Maxxin yksivaihteinen ja voimaa antaa Surpass Hobbyn 1900kv 1kw outrunneri. Outrunneria testasin silloin kun auto näytti vielä madille ja vääntöä siinä ainakin riitti. Ja vauhtia. Välityksien riittämisestä en vielä tiedä uudella lootalla mutta se selviää ensitesteissä. Ostoslistalla vielä iskarit ja pientä tilpehööriä, mutta muuten tämän rakentaminen on postin odottelun sijaan askartelua. Servon kiinnitysmuovit on versio 1 ja ne päivittyy toisenlaisiin.

Kuuntelen mielelläni kommentteja projektista. Tavoitteena olisi päästä tänä syksynä testaamaan, mutta sen näkee sitten että ehtiikö lumi tulla maahan vai ei.

Re: Mad Forcesta crawleri

Lähetetty: Ma 07.10.2019 16:22
Kirjoittaja HonXu
Pikkasen nytkähti eteenpäin tämä rojekti, kun löysin alumiinitankoa ja kaupasta ruuveja ja muttereita. Runko kasattu pysyvämmällä tavalla kuin mutteriviritelmällä ja ohjauksen linkit rakentui tänään.

Re: Mad Forcesta crawleri

Lähetetty: Ti 08.10.2019 13:00
Kirjoittaja HonXu
Tänää rakentui ensimmäinen versio laatikon kiinnityksestä ja ylälinkkien kiinnikkeestä eteen. Linkitkin piti laittaa kiinni mallailun takia, vaikkakin ovat liian pitkät. Ebasta tilatut lukkopalat diffeihin lähtivät tänään matkaan ja versio ykkösen koeajo lähenee entisestään.

Re: Mad Forcesta crawleri

Lähetetty: Ti 03.12.2019 14:15
Kirjoittaja HonXu
Eilen tuli jatkoa postin kiikuteltua iskarit kyseiseen vehkeeseen. Otin jouset pois jotta auto pelaa pelkällä ulosjoustolla. Samoin Savagen lukkopala istui kyoshon diffiin ilman minkäänlaisia muutoksia. Pitänee tilata toinenkin omatekoisen tilalle, koska on odotettavissa että diy lukko porsii ajan kanssa. Takakardaani paikoilleen ja sähköt sinnepäin ja ensitestejä kohti!