*MYYTY* Tamiya CC-01

Vain crawling aiheista tavaraa! Vanhentuneisiin ilmoituksiin "pois" tjtn otsikkoon! Muista hintapyyntö, or be banned!
Smigi
Nyyppä
Viestit: 48
Liittynyt: Pe 25.01.2013 19:31
Paikkakunta: Kurikka

*MYYTY* Tamiya CC-01

Viesti Kirjoittaja Smigi » Ti 13.02.2018 21:13

*MYYTY*

Myytävänä Tamiya CC-01.

Auton olen ostanut käytettynä. Alunperin ollut Jeep Wrangler -korilla, joka sittemmin myyty. Edellinen omistaja muokannut takalinkit sopimaan Proline Jeep Cherokee -korille. Kori tulee auton mukana (toimivat etu- ja takavalot, sähköt suoraan vastarilta), mutta ei sovi enää suoraan runkoon. Nyt linkit sovitettu Lada Niva -kopan akselivälille. Lada maalattu ja laitettu etuvalojen umpiot sekä peilit ja pyyhkijät paikoilleen. Sisälokarit myös rakennettu runkoon. Kori tilattu muistaakseni Puolasta ja laatu vastaa varmasti aika suoraan Ladan laatua: materiaalivahvuudessa lievää heittoa sekä oikealla puolella pyöräkoteloiden väli hieman lyhyempi. Linkit kuitenkin mitoitettu siten että renkaat osuvat kohdilleen ja taka-akseli on suorassa.- Runkoon tehty taakse nelilinkkisysteemi ja edessä erillisjousitus. Vastaa alustaltaankin Nivan rakennetta. Kardaani jatkettu alumiiniputkella. Takatasauspyörästö lukittu, edessä avoin.

- Autoon asennettu HPI:n alennusvaihteisto, mutta ei ole edes testattu koska ei ole ollut autoon sopivaa moottoria. Tarvisi nyt kaveriksi jonkun 10-20 -lankaisen harjakoneen. Mukaan Integyn 65 -lankainen Lathe, joka tarjonnut kohtuullisesti vääntöä ilman alennusvaihteistoakin.

- Bluebirdin servo kiinni. Speksejä en tiedä mutta hyvin on jaksanut kääntää. Tuli jo minulle auton mukana.

- Autossa ajamattomat rc4wd:n 1,55” Mud Thrashersit mustilla muovivanteilla. Renkaita ei ole vielä liimattu.

- Tarvittaessa autoon löytyy myös sovelias Castle Creationin nopari ja Spektrumin radio. Näistä sovitaan tarvittaessa erikseen.Tästä pienellä rassauksella joukosta erottuva kulkine safareille. 1:10 Nivaa ei kovin usein tule vastaan... Myynnin syynä hiipunut innostus ja ajan puute.

Yhteydenotto (ja mahdolliset kysymykset) sähköpostiin mikko.huhtala(at)netikka(piste)fi.

Hinta: 150 € / tarjous. Sijainti Kurikka. Mahdollisista toimituskuluista sovitaan erikseen.Linkki Photobuckettiin, jossa kuvia autosta:

http://s91.photobucket.com/user/Smigi/l ... ya%20CC-01

Ja vielä kyseinen auto ”tositoimissa”, Cherokeen kopalla ja pienemmillä renkailla: