Lehtijousialustoista...

Jeepula
Täysi jäsen
Viestit: 120
Liittynyt: Su 24.06.2018 18:38

Lehtijousialustoista...

Viesti Kirjoittaja Jeepula »

Tilasin tänään ihan heräteostona EuroRC:ltä Dodge Power Wagonin kopan, oli vaan niin pirun hyvän näköinen. Vaihtoehtona on värittää se paloautoksi, armeijan ylijäämä öljypullosta (ovaali tinapeltipurnukka) vesisäiliö lavalle niin saapi soundmodulen piilotettua jne jne. Ja Jäppilän VPK:n tekstit kylkiin. Tai sitten pirtutrokarin auto vankkurikuomulla varustettuna, sama juttu eli tietyt rojut piiloon kuomun alle. Vaan sitten tuli mieleen että olisihan se hyvä olla lehtijousilla varustetussa alustassa niin olisi katu-uskottavampi aikakaudelleen. Onko kellään ollut tai on esim. G-Maden Sawback lehtijousilla? Siinähän lienee alunperin ohjauservo etuakselissa kiinni ja ei kai ole scale-säännöissä kauhean hyvä asia. Siirto varmaankin onnistuu kivutta.
Avatar
Truitti
Juniori
Viestit: 77
Liittynyt: Su 06.05.2018 18:58
Paikkakunta: Lappeenranta

Re: Lehtijousialustoista...

Viesti Kirjoittaja Truitti »

Mie talvella koppaa odotellessa näppäsin sawbäkin lehtijousilla messuille. Siihen on valmis osa että saa servon runkoon, mutta on melko suolanen hinta 35e. Mie nuukana tein itse, muistaakseni alumiinista. Sehän tulee etummaisen korikiinnikkeen kohdalle. Kevyt tuo vielä on kun laitoin kaksilla lehdillä ja kattopellin suikaleella niputin. Alkuperäset iskunvaimentimet jätin pussiin ja tilasin jotkuu mitkälie öljyputkilot sisäsillä jousilla.
Jeepula
Täysi jäsen
Viestit: 120
Liittynyt: Su 24.06.2018 18:38

Re: Lehtijousialustoista...

Viesti Kirjoittaja Jeepula »

Jep, kunhan se koppa tulee niin pitää vähän mittailla ja suunnitella. Sawbackin akseliväli on jotain 26mm lyhyempi kuin tuon kopan vaan eiköhän jompikumpi ole modattavissa. Sitten piti taas googletella (ei pitäisi) ja Axialin 313 akselivälillehän löytyy metallista H1 Humvee-koppaa, on hieno. Vaan kun Hummerissa ei ole jäykkiä akseleita...Ja sitten jostain maailmalta löytyi hieno Hummeri vaan taitaa olla enempi lelu? "Tikkuradio" ainakin tuntuu oudolta.

https://www.asiatees.com/display?Miscel ... &id=158800
Jeepula
Täysi jäsen
Viestit: 120
Liittynyt: Su 24.06.2018 18:38

Re: Lehtijousialustoista...

Viesti Kirjoittaja Jeepula »

Dodge Power Wagonin koppa tuli tänään ja Jeesus että on hieno! Nyt vaan päättämään värityksestä ja alustasta. Ne minun tinapeltiöljypurnukat on ihan liian pieniä tuon lavalle joten "Peltikyltti.FI:stä" tilaten isompia, pirtutrokarin auto tuosta tulee. Tosi nopeita ovat tuolla Euro-RC:llä. Heti perään äsken tilasin semmoisen 900-osaisen ruuvisarjan samasta paikasta, noita pienikierteisiä kun ei Jäppilän Salesta löydy! Ja seuraavaksi tilaten ebaystä taas uusi Elvis ohjaamoon, sitä mustapukuista vankilalookkia tietenkin ja ESS-Dual-system tottakai! Hitto kun ymmärtäisi näiden autojen sähköistä enemmän niin tilaisin sen Sawbackin kitin enkä RTR:ää, RTR:ssäkin koppa on ihan ylimääräinen roju. Yritin googletella tuohon Axialiinikin vääntävämpää ohjausservoa (originaali jotain pikkuisen reilut 4 kiloa) vaan aina maksimijännite on jotain 7.2V tai sinne päin. Ja mistään mitään tietämätttömänä ajattelen että kun 3s-lipossa jännite on yli 11V niin eihän tuo käy?
patrolgr90
Täysi jäsen
Viestit: 156
Liittynyt: To 06.09.2018 17:31

Re: Lehtijousialustoista...

Viesti Kirjoittaja patrolgr90 »

Servoon se ei vaikuta ymmärtääksee mitenkä onko 2s vai 3s
Vastaa Viestiin